Small company logo:
>
 
KLAS DURACELLKANIN
En kväll på Friskis å svettis beslöt jag mig att skoja till det hela ett tag, ni har väl allihopa sett Tv reklamen, där Duracellkaninen presterar så mycket mer än andra små kaniner.

Jag skulle altså maskera mej till en sådan, ett par rosa kaninöron köptes på Buttrix,och eftersom jag är bland de få som har haft pappslöjd i skolan så beslöt jag att tillverka batteriet i papp.

På riksmuseets svampherbarium som jag jobbade på då, fanns det gott om stadig,ganska tunn papp. Med hjälp av klister och tape fick jag ihop en cylinder, en liten burk fick bli batteriets pluspol. köpte färg och målade det snyggt, texten duracell, fick jag hjälp med av Marianne Hamnede (hon jobbade med lavar) som kunde få till det snyggt.

Jag hade mitt genrep på museet och gjorde stor sensation, senare på kvällen blev det ännu bättre när jag ungefär vid halva passet klädde om till kanin.
hur det hela såg ut hoppas jag du fattar efter ha sett på bilderna.Södertälje friskis hade t.om.  med det som rörliga bilder på sin hemsida

Top of Page